Access bars

Zó simpel, zó doeltreffend.
Op je hoofd zijn 32 punten die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in jouw systeem hebt opgeslagen en die je in essentie niet bent.

Hoe zou het zijn om vanuit jouw kern te leven? Je ruimte hebt om te ontvangen wat er is en wat er mogelijk is? Meer te ontvangen en minder te doen?

Door de Bars punten heel licht aan te raken vindt er een reset van je systeem plaats. Er komt ruimte voor jou, ruimte voor creatie, ruimte voor gemak en plezier.

De behandeling vindt plaats bij jou thuis op een plek waar je ontspannen kunt liggen en ik gemakkelijk je hoofd lichtjes kan aanraken. Een gehele sessie duurt 60 tot 90 min. Een Access Bars sessie voelt op zijn minst alsof je een ontspannen massage hebt gehad, op zijn best verandert het je hele leven met compleet gemak in iets groters.

Investering
Ik weet hoe waardevol het voor mij is om ruimte te ervaren en vrij te zijn van overtuigingen. En ik ben ervan overtuigd dat ik je een nieuwe ervaring aan kan bieden die waardevol is voor jou.

maar wat is het jou waard om ruimte te ervaren?
dat kan ik niet voor jou beslissen. Daarom werk ik met een flexibel tarief.

na de access bars sessie, bepaal jij hoeveel je betaalt.
om je een idee te geven; een richtlijn is tussen 33 en 77 euro voor een access bars sessie van 1.5 uur.

Schuiven naar boven