Reiki, cacao & sound

in co- creatie met Nadine Muller, Nana Zoë Jovanovic

Opladen, ontspannen, helen & puur genieten. Open je hart met het plantmedicijn cacao en installeer je op je mat om de helende vibratietonen en reiki te ontvangen. We gaan je drie uur mee nemen in de magie van deze heerlijke combinatie.

REIKI
wordt ook wel energie, Ki, Chi of Prana genoemd. Deze levensenergie wordt via de handen doorgegeven, waardoor blokkades op alle lagen kunnen oplossen; energetisch, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Reiki werkt dus nooit alleen in op symptomen, maar altijd op jou als geheel. Reiki stimuleert en activeert het zelfherstellend vermogen van je lichaam en geest, zorgt voor diepe ontspanning en heft energieblokkades
op. Het is een heerlijke manier om tot rust te komen, oude patronen te transformeren, los te laten of gewoon te baden in liefdevolle aandacht.

CACAO
is een natuurlijk plant medicijn wat al duizenden jaren in de Maya cultuur en Zuid Amerika wordt gebruikt. Cacao is een hartopener, de toevoer van bloed en zuurstof naar de hersenen wordt vergroot en het zorgt voor de aanmaak van onze feel-good hormonen endorfines en dopamine. Cacao maakt je vrolijker en creatiever en geeft een boost aan je immuunsysteem. Het brengt je terug in een natuurlijke staat van voelen.

SOUNDHEALING
neemt je mee op een reis door klankvelden en sfeerdimensies, geleid door helende zang en intuïtief spel op een breed scala aan akoestische instrumenten, zoals klankschalen, gongdrum, sansula, oceaandrum, koshi’s, fluit, shrutibox, exotische ratels, en xylofoon.
Gevoelsmatig afstemmend op het energieveld van de individuele toehoorders kiest Nana instrumenten, ritmes en klanken die een hogere harmonieuze resonantie creëren. Zo reis je langs verschillende delen in en buiten jezelf, waarbij lichaam en geest tijdelijk energetisch terugkeren naar de essentie. Het zorgt voor een diep rustgevende ontspanning, waarbij elke cel wordt gerevitaliseerd, en je weer kan landen in wie je werkelijk bent.

ABOUT US

Nana
beschikt over unieke vaardigheden waardoor ze met specifieke klanken het energieveld of de aura van de aanwezigen weet te bereiken. Dit alles zorgt voor een magische transcendentale reis.
Nana’s missie is mensen te herinneren aan hun geboorterecht, te zijn wie ze werkelijk zijn, bewust te maken van hun persoonlijke unieke frequentie en ze daarmee thuis te laten komen in hun eigen lichaam.
www.klanktherapie.org

Nadine
Met oog voor jouw behoefte begeleidt Nadine je met aandacht, liefde en humor in workshops, lessen en behandelingen. Het samenbrengen van je hoofd, lijf en hart krijgt de ruimte. Haar aanraking, energie en rust nemen je mee naar de mooiste versie van jezelf.
www.bijnadine.nl

Sietske
creëert in vrouwencirkels, workshops, behandelingen en geboortewerk ruimte voor ontspanning, heling, verbinding en liefdevolle aandacht.
In haar praktijk staan verbinding, geboorte en transformatie in de breedste zin van het woord centraal.
Ze combineert oeroude en hedendaagse rituelen met reiki, hypnose en psychologische kennis met hetzelfde doel; meer verbinding met jezelf en je diepste wezen.
www.jadelune.nl

PRAKTISCH
zaterdag 11 april
13.30- 16.30
Studio Om Leiden

* Deelnemen aan de cacaoceremonie is optioneel

INVESTERING IN JOUZELF (you’re so worth it)
Early bird (tot 21 april): 49 euro
Regular bird: 59 euro
Samen bird: 105 euro

WHAT TO BRING
er zijn matten, kussens en dekens aanwezig. Maak het super comfortabel en neem warme sokken mee, een fijne trui, een extra deken of je eigen kussen. Geniet van te voren van een lichte lunch om de cacao haar werk te laten doen.
Cacao heeft een licht dehydrerende werking, een flesje water is prettig om bij je te hebben.
Thee en snacks zullen er zijn.

Schuiven naar boven