Geboortebegeleiding

Ouder worden. Geweldig, fantastisch, adembenemend waanzinnig.

Uitdagend, beangstigend, overweldigend.
Zwangerschap en ouderschap kan mooi en magisch zijn, maar het is niet altijd makkelijk. Je wordt uitgedaagd en geconfronteerd met angsten en emoties. Oud verdriet, herinneringen. Misschien zet het je relatie onder druk.

Tijdens een gesprek met, en een luisterend oor voor jou kijk ik graag met jou (of jullie) mee naar wat er boven komt en wat er onder de oppervlakte ligt. We geven tijd, aandacht en ruimte aan dat wat bewust of onbewust aandacht vraagt. Het brengt je dichter bij jezelf en daarmee is er meer ruimte voor jezelf (en een ander) en meer ruimte om verbinding te maken.

Een gesprek is mogelijk voor of tijdens de zwangerschap, net na de geboorte of langer na de geboorte. Thema’s die vaak aan de orde komen zijn veiligheid in je relatie en in jezelf, vertrouwen hebben in jezelf en anderen, eigen ruimte innemen, tijd maken voor jezelf, omgaan met gedrag van je kindje (en wat zegt dit gedrag over jou?).
Het nabespreken van de geboorte is zeer aan te raden om het een plek te geven. Soms merk je tijdens een nieuwe zwangerschap dat je een eerdere ervaring nog niet verwerkt hebt. Een geboortegesprek kan dan enorm helpen om met een frisse blik naar de aanstaande geboorte te kijken en belemmerende gedachten om te zetten naar iets positiefs.

Mijn partner en ik konden samen met Sietske een diepe laag aanraken. Waar gaat het leven over? Wat doet nieuws leven met ons? Wat wil je een kindje meegeven en wat kom je in jezelf tegen waar je eventueel nog iets mee mag doen.

Het bleek een fantastische en intense reis die tot op de dag van vandaag een mooi pad heeft bloot gelegd. Eva & Hjalmar

 

 
Investering
Ik weet hoe waardevol het voor mij is om dicht bij mijzelf te zijn, ruimte te ervaren en te kunnen verbinden. Ik ben ervan overtuigd dat ik je mee kan nemen in liefdevolle aandacht voor jouzelf en dat dit een waardevolle ervaring is. 

maar wat is het jou waard om dicht bij jezelf te zijn?
dat kan ik niet voor jou beslissen. Daarom werk ik met een flexibel tarief.

na de geboortebegeleiding, bepaal jij hoeveel je betaalt.
om je een idee te geven; een richtlijn is tussen 55 en 77 euro voor 60 min. (meer of minder is dus helemaal goed, zonder oordeel).
Een sessie duurt maximaal 90 minuten.

Schuiven naar boven