Over mij

Terug naar de natuur. Eigen kracht, werken met licht, in liefde, samen.

Mijn praktijk voor hypnobirthing is inmiddels uitgegroeid tot een praktijk voor verbinding, geboorte en transformatie in de breedste zin van het woord. Door te werken met zoveel mooie vrouwen en mannen kwam ik zelf steeds dichter bij mijn kern, mijn eigen licht. Het inspireerde me om zelf weer verbinding te maken met mijn lichaam. Ik vond daar mijn plezier terug, mijn kracht en ik herinnerde mijn missie: het verspreiden van licht en liefde en het verhogen van de frequentie op aarde. In mijn gevoel begint dat in onszelf; bij het vinden van ons eigen licht en het balanceren van mannelijke en vrouwelijke energie.
Ik vind het fantastisch om op zoveel manieren, met behulp van oeroude kennis en rituelen, simpel en waanzinnig krachtig, mannen en vrouwen te ondersteunen bij het hervinden van zichzelf, van ontspanning, van zelfliefde. Om cirkels van verbinding te faciliteren. In samenwerking zijn we zó, zó krachtig.

Als kind was ik gevoelig, ik groeide op in een wereld die ik niet begreep en om te overleven nam mijn hoofd de controle over. Ik bestudeerde de geest en werkte 10 jaar lang als behandelaar in de psychiatrie. Ik leerde over psychiatrische ziektebeelden, diagnoses, behandelingen en medicatie. Het voerde mij steeds verder van mijn hart, mijn buik en mijn weten. Op mijn 21e, toen ik begon met yoga en meditatie, vond ik langzaam de weg weer terug naar mijn gevoel en de wijsheid van mijn lichaam. Toen ik moeder werd kwam dit in een stroomversnelling. Moeder worden heeft zoveel in mij los gemaakt, het allermooiste en het allerlelijkste in mij naar boven gehaald. Het inspireerde me in het moment te blijven, mijn basis te onderzoeken, naar mijn innerlijke stem te luisteren.
Ik werd hypnobirthingdocent om ouders en kinderen een zo zacht mogelijke start op aarde te geven. Zoals ik het zelf als baby niet had ervaren, maar mijn dochters wel had kunnen bieden.
Al snel voelde ik de behoefte om deze zachtheid uit te breiden, ook als er geen kindje op komst is. De verbinding met je lichaam die tijdens een zwangerschap kan ontstaan, de beleving van het magische, het ongrijpbare, het grotere geheel. Het bewustzijn, de overgave, de groeiende liefde, het zacht omarmen van patronen of deze waar nodig en waar mogelijk liefdevol te transformeren.
De methoden die ik mij in de afgelopen jaren eigen heb gemaakt brengen precies dit teweeg. Ontzettend dankbaar voor de inspiratie, de lessen, de spiegels, de groei. Ontzettend dankbaar dat ik met jou mag verbinden. Dat doe ik met zoveel plezier.

Schuiven naar boven