Rebozo sluitingsceremonie

Een prachtige manier om na een geboorte weer bij jezelf te komen is een Rebozo sluitingsceremonie. Rebozo is een mexicaanse geweven doek die gebruikt wordt om te dragen, masseren en verwarmen.
Na de geboorte wordt het gebruikt om de vrouw dichter bij zichzelf te brengen, de zwangerschap, kraamtijd of de eerste periode van het moederschap af te sluiten.

In deze 2,5 uur durende ceremonie werk ik samen met Nadine Muller. Wij werken zeer regelmatig samen en voelen en vullen elkaar goed aan. Onze gezamenlijke energie is zacht, liefdevol en ondersteunend.

De sluitingsceremonie kan afgestemd worden op jouw wensen.
We starten over het algemeen met jouw geboorteverhaal of de periode die je wilt afsluiten. We zetten een intentie voor het sluitingsritueel en voor de komende periode.
Daarna kun je kiezen uit;
een reinigend voetenbad met verwarmende kruiden
een massage van buik, voeten of hoofd
een verwarmende moxa behandeling,

waarna we over zullen gaan op de eigenlijke sluiting. We zullen rebozo’s één voor één voor langere tijd om jou heen sluiten. Je zakt dieper in je lichaam en voelt je geborgen en gedragen.

Na de sluiting krijg je nog even tijd om te rusten. Als je in slaap bent gevallen tijdens de sluiting zullen we stil weg gaan en een ander moment met je afsluiten.

Investering in jezelf (of als cadeau!)
255 euro
Schuiven naar boven